De afnemers van onze IPC massage systemen zijn te verdelen in particulieren en professionals. Particulieren kopen via één van de websites systemen om thuis te gebruiken, voor medische doeleinden, sport of wellness. Professionals zijn de therapeuten (oedeem-, huid- of fysio-) en firma’s die medische apparatuur verkopen.

De gebruikers hebben verschillende doelstellingen:

  • Patiënten met oedeem gebruiken de systemen om het oedeem te behandelen onder begeleiding van hun therapeut.
  • Sporters masseren om hun spieren en algemene conditie te verbeteren en om blessures te voorkomen en te behandelen.
  • Senioren die vitaal oud willen worden en dus de conditie van de benen optimaal willen houden.
  • Mensen met staand beroep die de vermoeidheid van de benen oplossen.
  • Vaak is het doel ook om gewoon heerlijk te ontspannen.

Voor alle doelgroepen is het een veilig idee dat altijd twee jaar garantie op de apparatuur wordt gegeven.

 

De Vita 4 en Vita 8 massage systemen voor thuis

Voor oedeembehandeling wordt i.h.a. Doctor Life apparatuur gebruikt. Deze apparatuur is van top kwaliteit en voldoet aan de hoogste eisen. Daar hangt echter ook een prijskaartje aan. Wij hebben gemerkt dat voor sport, beauty en welzijn toepassingen behoefte is aan kwalitatief goede apparatuur, maar met een wat lagere prijs. Daarom hebben we een tweede merk aan het assortiment toegevoegd, speciaal gericht op sporters en vitaal oud worden. Waar Doctor Life het gerenommeerde merk is dat in meer dan 70 landen verkocht wordt, is het nieuwe merk Vita een nieuwkomer op de markt met een buitengewoon goede prijs/prestatie verhouding. We zien dan ook dat deze massage systemen voor thuis voldoen aan een groeiende behoefte. De Vita systemen en accessoires vindt u op deze website.

Kijkend naar de toekomst willen we van klein bedrijf uitgroeien naar hét bedrijf op het gebied van IPC apparatuur. Het is de bedoeling dat onze dochter per 1 januari a.s. het bedrijf zal overnemen. Wat altijd zal blijven is het persoonlijke contact met de afnemer en het leveren van de best mogelijke service, ook ná aankoop.

In ons volgende blog zullen we ingaan op het belang van massage voor de conditie van de benen.